Followers

NumBer BerDaFtaR

Friday, April 8, 2011

ViDeO JaPan of BiRthDaY PaRty

 

Sedang aku tengah syok2 main game kat laptop..tiba2 datang seorang lelaki berbaju hitam ke bilik aku.. rupa2nya klasmate aku bernama ILYAS... Dia ajak aku buat shooting video JEpun untuk subjek ketiga yang mereka ambil semester ini... aku mula2 macam malas je nak pergi.. fikirkan mereka klasmte aku tak baik pula biarkan je macam itu... tuGas aku di set penggambaran tu cuma jadi cameraman sahaja..haha

actually mereka ada buat scene berkaitan dengan birthday party...so mereka bawaklah juga keropok2,air,belon dan yang paling penting kek birthday...klasmate2 aku yang terlibat dalam video ni ialah ALANIAH(ala),SYAHIDA(un).AMIRA(mira),ROSA(kak ros) dan ILYAS...

Ini merupakan set atau scene teakhir mereka..so mereka buat di padang dataran shah alam berdekatan dengan MASJID SHAH ALAM dan HoTEL BLUEWAVE..(siapa duduk shah alam konfirm tahu)...
ceritanya begini...ala jadi 'boyfriend' ilyas... then mereka berdating dengan makan aiskrim sekali..bukan calang2 aiskrim yang mereka berdua makan...aiskrim CONNETTO yang mereka makan..aku dan yang lain makan CELERO SHOT je..scene mereka dating tu aku rakam dengan gayanya..haha

scene seterusnya pula aku shoot birthday party ala...yang mana kawan2 ala iaitu ilyas,un,mira,kak ros buat birthday party surprise untuk ala....mereka pun bergembira2.. sambil makan2 makanan yg dibawa...maka tamatlah scene mereka untuk video jepun..tinggal nak edit je sekarang.. habis sahaja shooting..aku pun join makan sekali kek birthday dan makanan2 tu..fuh..makan free...thanks to un,mira,ala,kak ros n ilyas for the meal..haha....

 ilyas,mira,un,ala,kak ros...




1 comment:

AizA said...

wahhh... lama dah x g birthday party... huhuhuhuhuu